• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 50 gramų migdolų
  • 0.5 vieneto vyniuogių (žaliosios, kekėmis)
  • 500 gramų vištos filė
  • 200 mililitrų grietinėlės (35 pro. riebumo)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek prieskonių (paukštienai)
  • šiek tiek kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošiame vynuoges (išimame kauliukus, smulkiai supjaustome) ir migdolus (susmulkiname iki labai mažų gabalėlių). Viščiukų broilerių vidinę filė supjaustome mažais gabalėliais, pavartydami apkepame (aliejaus nereikia!) ant didelės ugnies pakol visa mėsa pabąla. Tada ugnį sumažiname iki silpnos, keptuvę uždengiame ir filė troškiname 10 min. Vėl padidiname ugnį iki vidutinės, sudedame vynuoges, migdolus, pakepame 2 min.
    Supilame grietinėlę, dedame druską bei kitus prieskonius. Dar šiek tiek pakepame (kol grietinėlė beveik susigertų į filė). Patiekti su makaronais arba ryžiais.

Autorius: Egidija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 50 gramų migdolų
  • 0.5 vieneto vyniuogių (žaliosios, kekėmis)
  • 500 gramų vištos filė
  • 200 mililitrų grietinėlės (35 pro. riebumo)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek prieskonių (paukštienai)
  • šiek tiek kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošiame vynuoges (išimame kauliukus, smulkiai supjaustome) ir migdolus (susmulkiname iki labai mažų gabalėlių). Viščiukų broilerių vidinę filė supjaustome mažais gabalėliais, pavartydami apkepame (aliejaus nereikia!) ant didelės ugnies pakol visa mėsa pabąla. Tada ugnį sumažiname iki silpnos, keptuvę uždengiame ir filė troškiname 10 min. Vėl padidiname ugnį iki vidutinės, sudedame vynuoges, migdolus, pakepame 2 min.
    Supilame grietinėlę, dedame druską bei kitus prieskonius. Dar šiek tiek pakepame (kol grietinėlė beveik susigertų į filė). Patiekti su makaronais arba ryžiais.

Autorius: Egidija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų