• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 600 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 100 gramų kokosų (drožlės)
  • 2 valgomieji šaukštai kečupo (aštrus)
  • 5 vienetai tabasko padažo (lašai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlę supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais.
    Dubenyje sumaišyti supjaustytą raudonąjį svogūną, Tabasco padažą, kečupą, druską ir pipirus.
    Tada į dubenį su prieskoniais sudėti mėsos gabalėlius, gerai išmaišyti ir padėti 2 val. į šaldytuvą.
    Praėjus šiam laikui, ištraukti mėsą iš šaldytuvo.
    Viename dubenėlyje sumaišyti kokosų drožles su džiūvėsėliais, į kitą dubenėlį suberti miltus, o trečiajame dubenėlyje išplakti kiaušinius.
    Paeiliui apvolioti mėsos gabalėlius miltuose, plaktame kiaušinyje ir galiausiai kokosų bei džiūvėsėlių mišinyje.
    Kepti keptuvėje su įkaitusiu aliejumi, kol gražiai apskrus.
    Patiekti šiltus su ryžiais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Laima

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 600 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 100 gramų kokosų (drožlės)
  • 2 valgomieji šaukštai kečupo (aštrus)
  • 5 vienetai tabasko padažo (lašai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlę supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais.
    Dubenyje sumaišyti supjaustytą raudonąjį svogūną, Tabasco padažą, kečupą, druską ir pipirus.
    Tada į dubenį su prieskoniais sudėti mėsos gabalėlius, gerai išmaišyti ir padėti 2 val. į šaldytuvą.
    Praėjus šiam laikui, ištraukti mėsą iš šaldytuvo.
    Viename dubenėlyje sumaišyti kokosų drožles su džiūvėsėliais, į kitą dubenėlį suberti miltus, o trečiajame dubenėlyje išplakti kiaušinius.
    Paeiliui apvolioti mėsos gabalėlius miltuose, plaktame kiaušinyje ir galiausiai kokosų bei džiūvėsėlių mišinyje.
    Kepti keptuvėje su įkaitusiu aliejumi, kol gražiai apskrus.
    Patiekti šiltus su ryžiais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų