Vištienos krūtinėlę supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais. Dubenyje sumaišyti supjaustytą raudonąjį svogūną, Tabasco padažą, kečupą, druską ir pipirus. Tada į dubenį su prieskoniais sudėti mėsos gabalėlius, gerai išmaišyti ir padėti 2 val. į šaldytuvą. Praėjus šiam laikui, ištraukti mėsą iš šaldytuvo. Viename dubenėlyje sumaišyti kokosų drožles su džiūvėsėliais, į kitą dubenėlį suberti miltus, o trečiajame dubenėlyje išplakti kiaušinius. Paeiliui apvolioti mėsos gabalėlius miltuose, plaktame kiaušinyje ir galiausiai kokosų bei džiūvėsėlių mišinyje. Kepti keptuvėje su įkaitusiu aliejumi, kol gražiai apskrus. Patiekti šiltus su ryžiais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru. Skanaus.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais. Dubenyje sumaišyti supjaustytą raudonąjį svogūną, Tabasco padažą, kečupą, druską ir pipirus. Tada į dubenį su prieskoniais sudėti mėsos gabalėlius, gerai išmaišyti ir padėti 2 val. į šaldytuvą. Praėjus šiam laikui, ištraukti mėsą iš šaldytuvo. Viename dubenėlyje sumaišyti kokosų drožles su džiūvėsėliais, į kitą dubenėlį suberti miltus, o trečiajame dubenėlyje išplakti kiaušinius. Paeiliui apvolioti mėsos gabalėlius miltuose, plaktame kiaušinyje ir galiausiai kokosų bei džiūvėsėlių mišinyje. Kepti keptuvėje su įkaitusiu aliejumi, kol gražiai apskrus. Patiekti šiltus su ryžiais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru. Skanaus.