• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas imbierų (šaknis, 1 cm gabaliukas)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 500 gramų vištos filė
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustykite kubeliais.
    Užmaišykite marinatą: sojos padažą, medų, sutrintą česnaką, smulkiai sutarkuotą imbierą ir aliejų.
    Vištienos kubelius užpilti marinatu ir išmaišyti.
    Marinuoti apie 4 valandas.
    Išmarinuotus vištienos gabaliukus suverti ant iešmų ir pavolioti sezamo sėklose.
    Kepti grilyje ar lauže.

Autorius: Ingrida

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas imbierų (šaknis, 1 cm gabaliukas)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 500 gramų vištos filė
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustykite kubeliais.
    Užmaišykite marinatą: sojos padažą, medų, sutrintą česnaką, smulkiai sutarkuotą imbierą ir aliejų.
    Vištienos kubelius užpilti marinatu ir išmaišyti.
    Marinuoti apie 4 valandas.
    Išmarinuotus vištienos gabaliukus suverti ant iešmų ir pavolioti sezamo sėklose.
    Kepti grilyje ar lauže.

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų