INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- 4 vienetai vištienos blauzdelių
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 150 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdame vištienos blauzdeles pasūdytame vandenyje. Nuimame nuo blauzdelių mėsą.
Morkas sutarkuojame burokine tarka. Svogūnus supjaustome kubeliais.
Į įkaitintą keptuvę įdedam sviestą, jam išsilydžius suberiame vištieną. Apkepus vištienai, suberiame tarkuotas morkas. Morkoms truputį apkepus, sudedame svogūnus. Viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, sukrečiame grietinę ir dar kelias minutes pamaišydami pakepame.
Valgoma su duona arba su virtomis bulvėmis.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- 4 vienetai vištienos blauzdelių
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 150 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdame vištienos blauzdeles pasūdytame vandenyje. Nuimame nuo blauzdelių mėsą.
Morkas sutarkuojame burokine tarka. Svogūnus supjaustome kubeliais.
Į įkaitintą keptuvę įdedam sviestą, jam išsilydžius suberiame vištieną. Apkepus vištienai, suberiame tarkuotas morkas. Morkoms truputį apkepus, sudedame svogūnus. Viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, sukrečiame grietinę ir dar kelias minutes pamaišydami pakepame.
Valgoma su duona arba su virtomis bulvėmis.
Autorius: Inesa
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI