INGREDIENTAI:
- 3 vienetai česnakų (skiltelės)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų (raudona)
- 5 vienetai pomidorų pastos
- 4 vienetai vištos filė (krūtinėlės)
- 100 gramų juodųjų alyvuogių
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krūtinėles supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais. Pomidorus kelias minutes palaikykite karštame vandenyje, po to nulupkite odelę ir supjaustykite kubeliais. Pomidorus sudėkite į keptuvę, pabarstykite druska ir kepkite, kol jie taps tyre. Tada įpilkite aliejaus, sudėkite vištienos kubelius, susmulkintus česnakus, kubeliais supjaustytą papriką, porą, alyvas. Kepkite, kol iškepa mėsa.
REKLAMA