Filė supjaustyti gabaliukais. Įkaitinti aliejų ir jame pakepinti česnako gabaliukus, kuriuos vėliau ištraukti iš aliejaus. Tada sumesti supjaustytus laiškus, šiek tiek patroškinti ir sudėti vištieną. Kepti ant stiprios ugnies 4-5 min. pastoviai maišant. Ananasą supjaustyti kubeliais. Į vištieną sudėti čili padažą, išmaišyti. Tada sudėti ananasus, uždengti, patroškinti ant vidutinės ugnies tik kelias minutes. Supilti kokoso pieną, sumažinti ugnį, uždengti ir dar kelias minutes patroškinti. Patiekti su ryžiais.
Autorius: Valytė
INGREDIENTAI:
1 vienetas ananasų
2 česnakų
1 valgomasis šaukštas krakmolo
5 vienetai svogūnų (laiškai)
2 vienetai vištos filė
šiek tiek aliejaus
100 gramų kokosų (pienas)
2 arbatiniai šaukšteliai padažo (čili)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Filė supjaustyti gabaliukais. Įkaitinti aliejų ir jame pakepinti česnako gabaliukus, kuriuos vėliau ištraukti iš aliejaus. Tada sumesti supjaustytus laiškus, šiek tiek patroškinti ir sudėti vištieną. Kepti ant stiprios ugnies 4-5 min. pastoviai maišant. Ananasą supjaustyti kubeliais. Į vištieną sudėti čili padažą, išmaišyti. Tada sudėti ananasus, uždengti, patroškinti ant vidutinės ugnies tik kelias minutes. Supilti kokoso pieną, sumažinti ugnį, uždengti ir dar kelias minutes patroškinti. Patiekti su ryžiais.