• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas ananasų
  • 2 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 5 vienetai svogūnų (laiškai)
  • 2 vienetai vištos filė
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų kokosų (pienas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai padažo (čili)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Filė supjaustyti gabaliukais.
    Įkaitinti aliejų ir jame pakepinti česnako gabaliukus, kuriuos vėliau ištraukti iš aliejaus. Tada sumesti supjaustytus laiškus, šiek tiek patroškinti ir sudėti vištieną. Kepti ant stiprios ugnies 4-5 min. pastoviai maišant.
    Ananasą supjaustyti kubeliais.
    Į vištieną sudėti čili padažą, išmaišyti.
    Tada sudėti ananasus, uždengti, patroškinti ant vidutinės ugnies tik kelias minutes.
    Supilti kokoso pieną, sumažinti ugnį, uždengti ir dar kelias minutes patroškinti.
    Patiekti su ryžiais.

Autorius: Valytė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas ananasų
  • 2 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 5 vienetai svogūnų (laiškai)
  • 2 vienetai vištos filė
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų kokosų (pienas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai padažo (čili)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Filė supjaustyti gabaliukais.
    Įkaitinti aliejų ir jame pakepinti česnako gabaliukus, kuriuos vėliau ištraukti iš aliejaus. Tada sumesti supjaustytus laiškus, šiek tiek patroškinti ir sudėti vištieną. Kepti ant stiprios ugnies 4-5 min. pastoviai maišant.
    Ananasą supjaustyti kubeliais.
    Į vištieną sudėti čili padažą, išmaišyti.
    Tada sudėti ananasus, uždengti, patroškinti ant vidutinės ugnies tik kelias minutes.
    Supilti kokoso pieną, sumažinti ugnį, uždengti ir dar kelias minutes patroškinti.
    Patiekti su ryžiais.

Autorius: Valytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų