• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 6 vienetai vištienos blauzdelių
  • 200 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pipirus, prieskonius, druską ir česnakus sugrūsti ir sumaišyti (jei česnakus spausit su spaustuku jie bus aštresnio skonio). Prieskonių mišiniu gausiai ištrinti vištieną ir pašauti į orkaitę. Keptuvėje ištirpinkit medų, tada į jį suverskit majonezą ir išmaišykit. Kai višta šiek tiek apkeps, ją ištraukite ir aptepkite padažu. Pašaukite į orkaitę ir po kiek laiko vėl pakartokit procedūrą. Taip darykit 3 - 4 kartus, kol višta iškeps ir apsitrauks traškia, kvapnia plutele. Prie šio patiekalo ypač tinka koncervuoti kopūstai ir orkaitėje keptos bulvės. Jas kepant taip pat galima apipilti padažu. Skanaus

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 6 vienetai vištienos blauzdelių
  • 200 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pipirus, prieskonius, druską ir česnakus sugrūsti ir sumaišyti (jei česnakus spausit su spaustuku jie bus aštresnio skonio). Prieskonių mišiniu gausiai ištrinti vištieną ir pašauti į orkaitę. Keptuvėje ištirpinkit medų, tada į jį suverskit majonezą ir išmaišykit. Kai višta šiek tiek apkeps, ją ištraukite ir aptepkite padažu. Pašaukite į orkaitę ir po kiek laiko vėl pakartokit procedūrą. Taip darykit 3 - 4 kartus, kol višta iškeps ir apsitrauks traškia, kvapnia plutele. Prie šio patiekalo ypač tinka koncervuoti kopūstai ir orkaitėje keptos bulvės. Jas kepant taip pat galima apipilti padažu. Skanaus

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų