• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų (maltas)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 stiklinė vyšnių
  • 2 kilogramai vištienos sparnelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos sparnelius nuplauname ir nusausiname.

    Sparnelius apšlakstome citrinų sultimis, dedame maltą česnaką, druskos, pipirų, 3 šaukštus medaus, beriame uogas ir viską išmaišome rankomis.

    Paliekame 5 valandoms marinuotis.

    Kepti ant grotelių iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų (maltas)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 stiklinė vyšnių
  • 2 kilogramai vištienos sparnelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos sparnelius nuplauname ir nusausiname.

    Sparnelius apšlakstome citrinų sultimis, dedame maltą česnaką, druskos, pipirų, 3 šaukštus medaus, beriame uogas ir viską išmaišome rankomis.

    Paliekame 5 valandoms marinuotis.

    Kepti ant grotelių iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų