INGREDIENTAI:
- 4 česnakų (maltas)
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 1 stiklinė vyšnių
- 2 kilogramai vištienos sparnelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos sparnelius nuplauname ir nusausiname.
Sparnelius apšlakstome citrinų sultimis, dedame maltą česnaką, druskos, pipirų, 3 šaukštus medaus, beriame uogas ir viską išmaišome rankomis.
Paliekame 5 valandoms marinuotis.
Kepti ant grotelių iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų (maltas)
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 1 stiklinė vyšnių
- 2 kilogramai vištienos sparnelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos sparnelius nuplauname ir nusausiname.
Sparnelius apšlakstome citrinų sultimis, dedame maltą česnaką, druskos, pipirų, 3 šaukštus medaus, beriame uogas ir viską išmaišome rankomis.
Paliekame 5 valandoms marinuotis.
Kepti ant grotelių iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Autorius: Miglė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI