• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • 1 kilogramas vištos filė
  • 4 valgomieji šaukštai jogurto
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek čili pipirų
  • 1 čili pipirų (milteliai)
  • 1 valgomasis šaukštas kukurūzų miltų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • 1 kilogramas vištos filė
  • 4 valgomieji šaukštai jogurto
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek čili pipirų
  • 1 čili pipirų (milteliai)
  • 1 valgomasis šaukštas kukurūzų miltų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustyti mažais kubeliais. Dubenyje sumaišyti jogurtą, imbierą, česnaką . Viską gerai išmaišyti ir padėti marinuotis į šaldytuvą kelioms valandoms.

    Į plastikinį maišelį supilti kukurūzų miltus, dėti žiupsnį čili pipirų ir druskos. Išsimarinavusius vištienos gabaliukus sudėti į maišelį ir gerai pakratyti.

    Gabaliukus galima suverti ant drėgnų iešmelių ir kepti keptuvėjė 4- 5 minutes, kol vištiena taps auksinės rudos spalvos.

    Skanaus!

Autorius: Toma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų