• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 800 gramų pomidorų pastos (trinti)
  • 1 vienetas rozmarino (šakelė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
  • 1 ir 4/5 kilogramo vištiena
  • 100 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
  • 100 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas laurų lapų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių (maltas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 800 gramų pomidorų pastos (trinti)
  • 1 vienetas rozmarino (šakelė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
  • 1 ir 4/5 kilogramo vištiena
  • 100 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
  • 100 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas laurų lapų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių (maltas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną ir česnakus smulkiai sukapoti ir apkepinti aliejuje (5-6 min).
    Kumpį supjaustyti kubeliais, grybus griežinėliais, sudėti į svogūnų troškinį ir pakepti 5 min.
    Vištą supjaustyti gabalais ir apkepinti aliejuje po 3 min. iš abiejų pusių.
    Į keptuvą su višta supilti vyną ir troškinti ant stiprios ugnies, kol vynas išgaruos.
    Tada sudėti sutrintus pomidorus, cukrų, druską, SANTA MARIA laurą bei žoleles, įpilti 0,3 stiklinės šalto vandens ir užvirinti.
    Sudėti keptus grybus su kumpiu ir svogūnais.
    Troškinti uždengus ant silpnos ugnies apie 20 min.
    Troškinimo pabaigoje išimti SANTA MARIA laurą, rozmariną, jei reikia pasūdyti ir įberti pipirų.
    Skanaus.

Autorius: Loreta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų