PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną ir česnakus smulkiai sukapoti ir apkepinti aliejuje (5-6 min).
Kumpį supjaustyti kubeliais, grybus griežinėliais, sudėti į svogūnų troškinį ir pakepti 5 min.
Vištą supjaustyti gabalais ir apkepinti aliejuje po 3 min. iš abiejų pusių.
Į keptuvą su višta supilti vyną ir troškinti ant stiprios ugnies, kol vynas išgaruos.
Tada sudėti sutrintus pomidorus, cukrų, druską, SANTA MARIA laurą bei žoleles, įpilti 0,3 stiklinės šalto vandens ir užvirinti.
Sudėti keptus grybus su kumpiu ir svogūnais.
Troškinti uždengus ant silpnos ugnies apie 20 min.
Troškinimo pabaigoje išimti SANTA MARIA laurą, rozmariną, jei reikia pasūdyti ir įberti pipirų.
Skanaus.