• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų vištiena
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 400 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą supjaustyti porcijomis. Gardinti druska, pipirais. Palikti marinuotis.

    Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.

    Vištieną apkepti keptuvėje, svieste. Mėsai baigiant kepti , dėti svogūnus. Kepti, kol svogūnai taps skaidrios spalvos. Dėti grietinės ir troškinti 15 min., uždengus dangčiu.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų vištiena
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 400 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą supjaustyti porcijomis. Gardinti druska, pipirais. Palikti marinuotis.

    Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.

    Vištieną apkepti keptuvėje, svieste. Mėsai baigiant kepti , dėti svogūnus. Kepti, kol svogūnai taps skaidrios spalvos. Dėti grietinės ir troškinti 15 min., uždengus dangčiu.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų