INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 50 gramų krapų
- 150 gramų svogūnų (laiškai)
- 500 gramų vištiena (virta arba kepta)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 200 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kruopščiai išpjaustome vištos mėsą ir susmulkiname nedideliais gabalėliais. Nesmulkiai supjaustome svogūnų laiškus ir krapus.
Į įkaitintą keptuvę įdedame sviesto, ištirpiname ir suberiame vištieną. Maišydami kepame vištieną, kol ji apskrus. Tada suberiame svogūnų laiškus, krapus ir prieskonius. Svogūnų laiškams šiek tiek apkepus, supilame grietinę, viską gerai išmaišome. Dar kelias minutes patroškiname.
Valgome su virtomis bulvėmis arba ryžiais.
REKLAMA