• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • 3 vienetai čiobrelių (šakelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 8 vienetai svogūnų
  • 80 gramų kiaulės lašinių
  • 2 vienetai vištiena (jaunos)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 0.5 litro raudonojo vyno
  • 125 gramai pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 50 gramų konjako

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošti paukščiai perpjaunami į 4 dalis ir apkepinami svieste. Po to jie iš keptuvės išimami, o į jų vietą suberiami kubeliais supjaustyti lašiniukai, įdedama 2 nedidelės galvutės svogūnų, supilami smulkiai supjaustyti pievagrybiai ir sugrūsti česnakai. Viskas truputį patroškinama. Po to vėl į keptuvę sudedami viščiukų gabalai, įpilama konjako, įberiama miltų, įmetamas lauro lapelis, sukrečiami čiobreliai, sudedami likusieji svogūnai. Viskas gerai išmaišoma. Tada supilamas raudonasis vynas, įberiama druskos ir pipirų. Ištroškinta mėsa iš keptuvės išimama, o padažas pavirinamas, kol jo belieka tik pusė. Karšta vištiena šiuo padažu apipilama ir paduodama.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų