• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai česnakų (skiltelės)
  • 1 vienetas vištiena
  • 4 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 stiklinė džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Višta supjaustoma į 4 dalis, įtrinama druska su česnaku ir pavoliojama miltuose, išplaktame kiaušinyje, vėliau džiūvėsėliuose. Taip paruošti vištienos gabalai apkepami riebaluose, sudedami į puodą, apšlakstomi vandeniu ir uždengti 10 min. patroškinami. Tiekiama su bruknių uogiene.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų