INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Višta išdarinėjama, nuplaunama ir supjaustoma į 8—10 dalių. Smulkiai supjaustyti ar sutarkuoti svogūnai pakepinami svieste, kol pasidaro auksinės geltonos spalvos. Tuomet puodas nukeliamas nuo ugnies, suberiama čili pipirų, įpilamas šaukštas vandens ir vėl troškinama. Vištienos gabalai įtrinami druska, sudedami į puodelį ir iš abiejų pusių apkepinami, po to puodas uždengiamas, ir vištiena troškinama, kol suminkštėja, kartkartėmis palaistant vandeniu. Baigiant troškinti, sudedami smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras ir pomidorai. Po 10 min. dangtis nuimamas, kad nugaruotų skysčio perteklius. Grietinė išplakama su 0,5 šaukštelio miltų, supilama į padažą ir užvirinama. Vištiena patiekiama su biria ryžių koše arba virtomis bulvėmis. Atskirai paduodamos šviežių agurkų salotos.
REKLAMA