REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves švariai nuplauti ir išvirti.Ataušinti,nulupti ir sumalti.Geriau ,kai išverda ir pastovi ilgiau.Virti apie 2 kg,išvirus lieka apie 1,5-1,6 kg.
- Į sumaltas bulves berti krakmolą,gerai išminkyti,pilti verdantį vandenį,įmušti kiaušinius 2 vnt.,druską berti pagal skonį ir gerai išmaišyti.
- darui - varškės sūrį sutarkuoti,o jei varškė - išminkyti ,peletrūną - smulkinti ir berti į varškę,įmušti 1 kiaušinį,druskos,gerai išmaišyti.
- Formuoti cepelinus,dėti įdaro,apvolioti krakmole.Užvirinti vandenį ir virti apie 15 min. Skanauti su grietine, spirgučiais, kaip kas mėgsta.
REKLAMA