INGREDIENTAI:
- 7 vienetai bulvių
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, padaromi blyneliai, apvoliojami džiūvėsėliuose ir kepami iš abiejų pusių.
Autorius: Ugnė
INGREDIENTAI:
- 7 vienetai bulvių
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, padaromi blyneliai, apvoliojami džiūvėsėliuose ir kepami iš abiejų pusių.
Autorius: Ugnė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI