INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (marinuoti)
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 1 arbatinis šaukštelis sezamo sėklų
- 2 vienetai svogūnų
- 300 gramų vištos filė
- 1 arbatinis šaukštelis acto
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė nuplauti, išvirti ir supjaustyti šiaudeliais.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, apkepinti aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą, atvėsinti. Česnaką smulkiai supjaustyti.
Filė sumaišyti su pakepintais svogūnais, smulkintu česnaku, sezamu, pipirais, actu, druska.
Patiekiant papuošti šiaudeliais supjaustytais agurkais ir petražolėmis.
REKLAMA