• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai česnakų (skiltelės)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
  • šiek tiek acto
  • 1 stiklinė raudonojo vyno
  • 200 gramų dešros
  • 50 gramų sraigių
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sraiges perplaukite ir užmerkite 12 valandų į 3% acto marinatą, po to išvirkite jas su geldelemis vandenyje. Išpilkite vandenį ir peiliu pradurkite kitoje namelio puseje skylutę. Iškepkite svogūnus aliejuje. Suberkite smulkintą dešrą, česnaką ir žalumynus. Įpilkite stiklinę vyno ir įmeskite sraiges. Jei vandens mazai, įpilkite papildomai, kad sraigės būtų padaže.
    Virkite 1 valandą. Įmeskite džiūvesėlius. Po kurio laiko nuimkite. Valgykite čiulpdami sraiges per kiaurymę.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų