INGREDIENTAI:
- 3 vienetai gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 stiklinė krienų (tarkuoti)
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas petražolių (šakelė)
- 1 vienetas salierų
- šiek tiek salotų (lapeliai)
- 3 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek citrinos rūgšties
- 1 kilogramas seliavų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.
REKLAMA