• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė baravykų (džiovinti)
  • 200 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baravykus išmirkyti ir smulkiai supjaustyti.
    Sutarkuoti morką ir pakepinti kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu, pasūdyti ir pabarstyti prieskoniais.
    Baravykus sumaišyti su daržovėmis.
    Iš miltų, druskos ir vandens išminkyti vienalytę tešlą, iškočioti, išspausti skrituliukus, į jų vidų dėti įdarą ir formuoti virtinukus.
    Juos dėti į verdantį vandenį ir virti 10 minučių.
    Kol virs virtinukai, galima pasiruošti pagardą: aliejuje pakepinti smulkiai pjaustytus svogūną ir česnaką.
    Skanaus!

Autorius: Simona

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė baravykų (džiovinti)
  • 200 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baravykus išmirkyti ir smulkiai supjaustyti.
    Sutarkuoti morką ir pakepinti kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu, pasūdyti ir pabarstyti prieskoniais.
    Baravykus sumaišyti su daržovėmis.
    Iš miltų, druskos ir vandens išminkyti vienalytę tešlą, iškočioti, išspausti skrituliukus, į jų vidų dėti įdarą ir formuoti virtinukus.
    Juos dėti į verdantį vandenį ir virti 10 minučių.
    Kol virs virtinukai, galima pasiruošti pagardą: aliejuje pakepinti smulkiai pjaustytus svogūną ir česnaką.
    Skanaus!

Autorius: Simona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų