Baravykus išmirkyti ir smulkiai supjaustyti. Sutarkuoti morką ir pakepinti kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu, pasūdyti ir pabarstyti prieskoniais. Baravykus sumaišyti su daržovėmis. Iš miltų, druskos ir vandens išminkyti vienalytę tešlą, iškočioti, išspausti skrituliukus, į jų vidų dėti įdarą ir formuoti virtinukus. Juos dėti į verdantį vandenį ir virti 10 minučių. Kol virs virtinukai, galima pasiruošti pagardą: aliejuje pakepinti smulkiai pjaustytus svogūną ir česnaką. Skanaus!
Autorius: Simona
INGREDIENTAI:
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
300 gramų kvietinių miltų
1 stiklinė baravykų (džiovinti)
200 mililitrų vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykus išmirkyti ir smulkiai supjaustyti. Sutarkuoti morką ir pakepinti kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu, pasūdyti ir pabarstyti prieskoniais. Baravykus sumaišyti su daržovėmis. Iš miltų, druskos ir vandens išminkyti vienalytę tešlą, iškočioti, išspausti skrituliukus, į jų vidų dėti įdarą ir formuoti virtinukus. Juos dėti į verdantį vandenį ir virti 10 minučių. Kol virs virtinukai, galima pasiruošti pagardą: aliejuje pakepinti smulkiai pjaustytus svogūną ir česnaką. Skanaus!