• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė vandens
  • 2 stiklinės miltai
  • Įdarui:
  • 0.5 kilogramo varškės (arba varškės sūris)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek peletrūno (šviežias)
  • šiek tiek grietinės

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė vandens
  • 2 stiklinės miltai
  • Įdarui:
  • 0.5 kilogramo varškės (arba varškės sūris)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek peletrūno (šviežias)
  • šiek tiek grietinės

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą, iškočioti lakštą, pasidaryti norimo dydžio skritulius.
  2. Įdarui - varškės sūrį sutarkuoti,o jei varškė - išminkyti ,peletrūną - smulkinti ir berti į varškę,įmušti 1 kiaušinį,druskos,gerai išmaišyti.
  3. Ant kiekvieno paruošto skritulio dėti po šaukštelį įdaro, užlenkti tešlos kraštus norimai formai įgauti ir padaryti virtinuką. Virti pasūdytame vandenyje,dėti į verdantį vandenį.

    Patiekite su grietine.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų