• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas vištiena (nedidelė)
  • šiek tiek majonezo
  • 1.5 litro vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalyta višta įtrinama druska, dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama ant silpnos ugnies. Mėsai kiek suminkštėjus, suberiami prieskoniai ir supjaustytos prieskoninės daržovės. Išvirusi mėsa laikoma sultinyje, kol atvėsta, paskui išgriebiama iš puodo, išimami kaulai, supjaustoma, užpilama majonezu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų