INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 1 česnakų
- 1 vienetas gvazdikėlių
- 1 vienetas krienų (vidutinio dydžio šaknis)
- 1 vienetas laurų lapų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas jautienos
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 sauja žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti mėsą su svogūnu, česnako skiltele, žalumynais, druska, lauro lapu, gvazdikėliu ir cukrumi.
Miltus apkepinti svieste, supilti grietinėlę, išmaišyti, sudėti smulkiai sutarkuotus krienus, išmaišyti iki vientisos masės.
Karštą išvirusią mėsą supjaustyti porcijomis ir aplieti padažu.
REKLAMA