INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių
- 8 pomidorų pastos (vidutinio dydžio)
- 2 vienetai kiaušinių
- 30 mililitrų alyvuogių aliejaus
- 12 vienetų vėžių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus nuplauti, nupjauti viršūnėles, atsargiai išskobti viduriukus.
Vėžius išvirti, ataušinti, išlukštenti, supjaustyti.
Paimti vieną žalią kiaušinio trynį, vieną virtą, alyvuogių aliejų, vienos citrinos sultis, druską, juoduosius pipirus ir viską krupščiai ištrinti iki vientisos masės.
Pusę gauti padažo sumaišyti su vėžiais ir sukimšti į pomidorus. Iš viršaus aplieti likusiu padažu ir apibarstyti petražolėmis.
REKLAMA