Abrikosus nuplauti ir užmerkti šaltame vandenyje 3-4 val. Veršieną išdaužyti, pasūdyti, pabarstyti pipirais, patepti imbierais. Ant mėsos sudėti sūrio gabaliukus, abrikosus ir susukti. Vyniotinį sutvirtinti pagaliukais ir įdėti į riebalais išteptą kepimo indą. Iš pradžių kepti 270 laipsnių orkaitėje, kol atsiras ruda plutelė, tada įpilti truputį sultinio ir sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių.
Abrikosus nuplauti ir užmerkti šaltame vandenyje 3-4 val. Veršieną išdaužyti, pasūdyti, pabarstyti pipirais, patepti imbierais. Ant mėsos sudėti sūrio gabaliukus, abrikosus ir susukti. Vyniotinį sutvirtinti pagaliukais ir įdėti į riebalais išteptą kepimo indą. Iš pradžių kepti 270 laipsnių orkaitėje, kol atsiras ruda plutelė, tada įpilti truputį sultinio ir sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių.