INGREDIENTAI:
- 50 gramų graikinių riešutų (smulkinti)
- 50 gramų granatų (sėklos)
- 1 arbatinis šaukštelis krapų (smulkinti)
- 1 arbatinis šaukštelis medaus (skystas)
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas ridikėlių (baltas)
- 1 arbatinis šaukštelis svogūnų (laiškai, smulkinti)
- 200 gramų veršienos (virta)
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 50 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baltajį ridiką nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas sutarkuokite. Veršieną supjaustykite juostelėmis. Suberkite granatų sėklas, riešutus, krapus, svogūnus, išmirkytas razinas, sumaišykite. Padažui, sumaišykite alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, šiek tiek druskos. Apipilkite salotas padažu ir ir truputį granatų sėklomis.
REKLAMA