Veršieną įtrinkite prieskoniais ir pamarinuokite apie 1 valandą. Mėsos gabaliukus sudėkite ant aliejumi pateptos skardos, ant viršaus uždėkite citrinos griežinėlius, uždenkite folija ir kepkite apie 30 min. orkaitėje. Po to foliją nuimkite ir dar kepkite 10 min. Garnyrui brokolius išvirkit pasūdytame vandenyje. Jei tieksit su agurkais, juos supjaustykit šiaudeliais.
Autorius: Sandrius
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek muskato
4 vienetai veršienos (gabaliukais)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek prieskonių (mėsai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Garnyrui: brokolių arba agurkų.
Veršieną įtrinkite prieskoniais ir pamarinuokite apie 1 valandą. Mėsos gabaliukus sudėkite ant aliejumi pateptos skardos, ant viršaus uždėkite citrinos griežinėlius, uždenkite folija ir kepkite apie 30 min. orkaitėje. Po to foliją nuimkite ir dar kepkite 10 min. Garnyrui brokolius išvirkit pasūdytame vandenyje. Jei tieksit su agurkais, juos supjaustykit šiaudeliais.