Kepenėles nuplauti, supjaustyti storais griežinėliais, pabarstyti druska bei pipirais, apvolioti miltuose ir kepti įkaitintuose riebaluose 10 - 12 minučių ant didelės ugnies.
Susidariusias sultis nupilti ir sumažinti ugnį. Tada sudėti sviestą, pjaustytą svogūną su smulkintais žalumynais ir kepti, kol svogūnas gražiai pagels.
Patiekti su keptomis bulvėmis ar bulvių koše.
Autorius: Laima
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
500 gramų veršienos (kepenėlės)
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
100 gramų sviesto
1 sauja žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenėles nuplauti, supjaustyti storais griežinėliais, pabarstyti druska bei pipirais, apvolioti miltuose ir kepti įkaitintuose riebaluose 10 - 12 minučių ant didelės ugnies.
Susidariusias sultis nupilti ir sumažinti ugnį. Tada sudėti sviestą, pjaustytą svogūną su smulkintais žalumynais ir kepti, kol svogūnas gražiai pagels.