Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais, pasūdykite ir papipirinkite. Svogūną ir grybus supjaustykite. Miltus pakepinkite svieste. Veršieną paskrudinkite karštame aliejuje ir išgriebkite. Tame pačiame aliejuje pačirškinkite svogūnus su grybais. Po 10 min. supilkite vyną, grietinelę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberkite mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užvirinkite. Tiekite su virtomis bulvėmis. Skanaus.
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
600 gramų veršienos
100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
200 gramų grietinėlės
300 gramų raudonikių (ar pievagrybiai)
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais, pasūdykite ir papipirinkite. Svogūną ir grybus supjaustykite. Miltus pakepinkite svieste. Veršieną paskrudinkite karštame aliejuje ir išgriebkite. Tame pačiame aliejuje pačirškinkite svogūnus su grybais. Po 10 min. supilkite vyną, grietinelę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberkite mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užvirinkite. Tiekite su virtomis bulvėmis. Skanaus.