Paimti veršienos gabalą, nuplauti ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu. Kivi nulupti, supjaustyti griežinėliais, keletą griežinėlių sutrinti į košelę. Veršienos mėsoje padaryti keletą 2 cm įpjovų ir į kiekvieną įpjovą įkišti kivi griežinėlį, o kivi košele ištrinti visą mėsą. Įvynioti mėsą į folgą ir palaikyti šaldytuve 2 val. Po 2 val. ištrinti mėsą pipirais, druska ir kepti 200 laipsnių orkaitėje. Retkarčiais folgą atsargiai praverti ir palaistyti mėsą išsiskyrusiomis sultimis. Baigianti kepti, palikti veršieną pravirą, kad apskrustų.
Autorius: Eglužė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 kilogramas veršienos
šiek tiek druskos
2 vienetai kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paimti veršienos gabalą, nuplauti ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu. Kivi nulupti, supjaustyti griežinėliais, keletą griežinėlių sutrinti į košelę. Veršienos mėsoje padaryti keletą 2 cm įpjovų ir į kiekvieną įpjovą įkišti kivi griežinėlį, o kivi košele ištrinti visą mėsą. Įvynioti mėsą į folgą ir palaikyti šaldytuve 2 val. Po 2 val. ištrinti mėsą pipirais, druska ir kepti 200 laipsnių orkaitėje. Retkarčiais folgą atsargiai praverti ir palaistyti mėsą išsiskyrusiomis sultimis. Baigianti kepti, palikti veršieną pravirą, kad apskrustų.