Papriką supjaustyti šiaudeliais. Supjaustyti veršieną nedideliais gabaliukais. Svogūnų laiškus susmulkinti, česnakus išspausti. Mėsą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepti 2-3 min. pastoviai maišant. Tada sudėti papriką ir česnakus. Sumaišyti ir dar kepti 2 min. Po 2 min. supilti cheresą, sojos padažą ir suberti svogūnėlius. Išmaišyti ir dar 1 min. pakepti. Baigus kepti, apiberti toškinį sezamu.
Autorius: Anita
INGREDIENTAI:
3 česnakų
1 vienetas paprikų
1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų (kepintas)
šiek tiek svogūnų (laiškai)
450 gramų veršienos
4 valgomieji šaukštai sojos padažo
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papriką supjaustyti šiaudeliais. Supjaustyti veršieną nedideliais gabaliukais. Svogūnų laiškus susmulkinti, česnakus išspausti. Mėsą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepti 2-3 min. pastoviai maišant. Tada sudėti papriką ir česnakus. Sumaišyti ir dar kepti 2 min. Po 2 min. supilti cheresą, sojos padažą ir suberti svogūnėlius. Išmaišyti ir dar 1 min. pakepti. Baigus kepti, apiberti toškinį sezamu.