Veršieną supjaustyti gabaliukais ir šiek tiek pavirti. Tada sudėti smulkiai supjaustytus porus, kopūstus, morkas, salierus, laurą, druską, pipirus ir virti, kol mėsa bus gatava. Išvirtą mėsą įdėti į kitą puodą. Sultinį su daržovėmis sutrinti, įpilti pikantiško padažo, išmaišyti ir užpilti mėsą. Bulves sudėti į pasūdytą vandenį ir pavirti 10 min, tada sudėti į mėsos troškinį ir pabaigti virti. Paskaninti patiekalą petražolėmis.
Autorius: Nijolė
INGREDIENTAI:
700 gramų bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
50 gramų kopūstų
1 vienetas laurų lapų
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
1 vienetas porų
1 vienetas salierų
700 gramų veršienos
2 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
2 stiklinės padažo (pikantiškas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Veršieną supjaustyti gabaliukais ir šiek tiek pavirti. Tada sudėti smulkiai supjaustytus porus, kopūstus, morkas, salierus, laurą, druską, pipirus ir virti, kol mėsa bus gatava. Išvirtą mėsą įdėti į kitą puodą. Sultinį su daržovėmis sutrinti, įpilti pikantiško padažo, išmaišyti ir užpilti mėsą. Bulves sudėti į pasūdytą vandenį ir pavirti 10 min, tada sudėti į mėsos troškinį ir pabaigti virti. Paskaninti patiekalą petražolėmis.