• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 400 gramų paprikų (raudonoji)
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų antienos (krūtinėlė)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnaką susmulkiname. Papriką nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome šiaudeliais. Pomidorus nuplikome ir nulupame žievelę, supjaustome skiltelėmis, išimame sėklas, mėsą nuplauname ir supjaustome kubeliais. Svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname su 1 šaukštu sviesto. Į sviestą sudedame mėsą, pakepiname nuolat maišant. Įpilame pusę stiklinės vandens, įdedame česnako ir troškiname apie 45 minutes. Po to sudedame papriką ir pomidorus, troškiname 15-20 minučių. Patiekalą patiekiame su ryžiais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų