INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 400 gramų paprikų (raudonoji)
- 500 gramų pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų antienos (krūtinėlė)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnaką susmulkiname. Papriką nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome šiaudeliais. Pomidorus nuplikome ir nulupame žievelę, supjaustome skiltelėmis, išimame sėklas, mėsą nuplauname ir supjaustome kubeliais. Svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname su 1 šaukštu sviesto. Į sviestą sudedame mėsą, pakepiname nuolat maišant. Įpilame pusę stiklinės vandens, įdedame česnako ir troškiname apie 45 minutes. Po to sudedame papriką ir pomidorus, troškiname 15-20 minučių. Patiekalą patiekiame su ryžiais.
REKLAMA