šiek tiek želatinos (priklauso kokia, 2L skysčiui)
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šiuo būdu galima paruošti ir saldų desertą su vaisiais ir žėlė. Patiekalą ruoškite 1-2 dienas iki patiekimo. Pirmiausia reikia pradurti (0,5 cm skersmens) kiaušinių viršūnėse skilutes ir išpilti visą turinį, išplauti juos iš vidaus ir išorės, ir sudėti į kiaušinių dėžutę. Mėsą, papriką ir žalumynus labai smulkiai supjaustyti. Želatiną užpilti šaltu vandeniu, o tuo tarpu į kiaušinių lukštus, paeiliui supilti visus ingredientus, pagardinti prieskoniais pagal skonį ir užpilti šiltame vandenyje ištirpintą želatiną. Sudėti kiaušinius maždaug 1 parai į šaldytuvą. Prieš patiekiant ant stalo, nuimti lukštą (lukštas geriau nusiims, nuleidus kiaušinius kelioms sekundėms į karštą vandenį). Skanaus!
Autorius: Tatjana
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
100 gramų kukurūzų
2 vienetai paprikų
200 gramų jautienos (ar liežuvis, virtas)
15 vienetų kiaušinių (lukštų sveikų)
100 gramų konservuotų žirnelių
šiek tiek druskos
2 litrai sultinio
šiek tiek želatinos (priklauso kokia, 2L skysčiui)
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šiuo būdu galima paruošti ir saldų desertą su vaisiais ir žėlė. Patiekalą ruoškite 1-2 dienas iki patiekimo. Pirmiausia reikia pradurti (0,5 cm skersmens) kiaušinių viršūnėse skilutes ir išpilti visą turinį, išplauti juos iš vidaus ir išorės, ir sudėti į kiaušinių dėžutę. Mėsą, papriką ir žalumynus labai smulkiai supjaustyti. Želatiną užpilti šaltu vandeniu, o tuo tarpu į kiaušinių lukštus, paeiliui supilti visus ingredientus, pagardinti prieskoniais pagal skonį ir užpilti šiltame vandenyje ištirpintą želatiną. Sudėti kiaušinius maždaug 1 parai į šaldytuvą. Prieš patiekiant ant stalo, nuimti lukštą (lukštas geriau nusiims, nuleidus kiaušinius kelioms sekundėms į karštą vandenį). Skanaus!