• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 2 valgomieji šaukštai žirnių (švieži)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 0.5 valgomojo šaukšto sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 4 stiklinės sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkas nulupamas, supjaustomas nedideliais griežinėliais.
    Žirneliai perplaunami, suberiami į užvirintą sultinį, 10 min. paverdami, po to pasūdomi, supilamas sojos padažas, sumetami agurkai.
    Viską 5 min. pavirinus, daržovės išgriebiamos ir padedamos šiltai, o sultinys perkošiamas.
    Tuo tarpu užvirinamas su actu vanduo, į jį atsargiai įmušami kiaušiniai. Jie pavirinami, kol susitraukia baltymas.
    Į kiekvieną lėkštę įdedama po keletą gabaliukų agurko ir po pusę šaukšto žaliųjų žirnelių, įpilama karšto sultinio, įdedama po kiaušinį.
    Sriuba patiekiama karšta.
    Skanaus.

Autorius: Justina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 2 valgomieji šaukštai žirnių (švieži)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 0.5 valgomojo šaukšto sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 4 stiklinės sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkas nulupamas, supjaustomas nedideliais griežinėliais.
    Žirneliai perplaunami, suberiami į užvirintą sultinį, 10 min. paverdami, po to pasūdomi, supilamas sojos padažas, sumetami agurkai.
    Viską 5 min. pavirinus, daržovės išgriebiamos ir padedamos šiltai, o sultinys perkošiamas.
    Tuo tarpu užvirinamas su actu vanduo, į jį atsargiai įmušami kiaušiniai. Jie pavirinami, kol susitraukia baltymas.
    Į kiekvieną lėkštę įdedama po keletą gabaliukų agurko ir po pusę šaukšto žaliųjų žirnelių, įpilama karšto sultinio, įdedama po kiaušinį.
    Sriuba patiekiama karšta.
    Skanaus.

Autorius: Justina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų