Pagaminame želė, palaukiame kol ji pravės ir į ją sudedame perpus perpjautas braškes. Masę dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Ant sustingusios želė su braškėmis pilame į jogurtą supiltą želatiną, kurią išbrinkinau ir ištirpdžiau garų vonelėje (į šią masę galime įdėti smulkiai pjaustytų braškių).
Kai šią masę užpilame ant želė ant jos dėliojame plonai pjaustytą vyniotinį ar biskvitą. Jį įmerkiame į masę, jog persigertų biskvitas.
Tortą paliekame šaldytuve kol sustings
Autorius: Diana
INGREDIENTAI:
250 gramų jogurto (didesnis indelis, braškinis)
400 gramų braškių (šviežios)
1 vienetas želės (braškinė, pakuotė)
1 vienetas biskvitų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pagaminame želė, palaukiame kol ji pravės ir į ją sudedame perpus perpjautas braškes. Masę dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Ant sustingusios želė su braškėmis pilame į jogurtą supiltą želatiną, kurią išbrinkinau ir ištirpdžiau garų vonelėje (į šią masę galime įdėti smulkiai pjaustytų braškių).
Kai šią masę užpilame ant želė ant jos dėliojame plonai pjaustytą vyniotinį ar biskvitą. Jį įmerkiame į masę, jog persigertų biskvitas.