INGREDIENTAI:
- 1 agurkų
- 1 vienetas citrinų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas obuolių
- šiek tiek petražolių
- 30 gramų salierų (žalioji dalis)
- 4 vienetai slyvų
- 40 gramų vyšnių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morką nuskusti, supjaustyti šiaudeliais. Agurką nuplauti, supjaustyti griežinėliais. Obuoliams išimti viduriukus, slyvoms kauliukus, supjaustyti riekelėmis. Vyšnioms išimti kauliukus.
Paruoštus vaisius ir daržoves sudėti į dubenį, užpilti išspaustos citrinos sultimis, pabarstyti sukrumi ir druska. Išmaišyti.
Pabarstyti smulkintais salierais ir petražolėmis.
Truputėlį palaikyti šaldytuve.
REKLAMA