Išsukti iki purios masės sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Palengva į sviesto masę sudėti varškę, įmušti kiaušinius, supilti šviežiai spaustas citrinos sultis. Sumaišyti manų kruopas su miltais, kepimo milteliais bei vanilinio pudingo milteliais ir subėrus į jau turimą varškės, sviesto ir kitų ingredientų masę viską gerai išmaišyti. Tešlą dėti į kepimo skardą, į tešlą sukaišioti nuvarvintas konservuotas persikų puseles (jei norite galite supjaustyti persikus smulkiau) ir kepti maždaug 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje. Skanu ir labai sotu ;)
Autorius: Tatjana
INGREDIENTAI:
160 gramų cukraus
250 gramų persikų (konservuoti)
5 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
4 valgomieji šaukštai manų kruopų
1 kilogramas varškės
130 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
100 gramų pudingo (vanilinis)
20 mililitrų sulčių (citrinos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsukti iki purios masės sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Palengva į sviesto masę sudėti varškę, įmušti kiaušinius, supilti šviežiai spaustas citrinos sultis. Sumaišyti manų kruopas su miltais, kepimo milteliais bei vanilinio pudingo milteliais ir subėrus į jau turimą varškės, sviesto ir kitų ingredientų masę viską gerai išmaišyti. Tešlą dėti į kepimo skardą, į tešlą sukaišioti nuvarvintas konservuotas persikų puseles (jei norite galite supjaustyti persikus smulkiau) ir kepti maždaug 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje. Skanu ir labai sotu ;)