Varškė ištrinama ir sumaišoma su kiaušiniu, 85 g sviesto, 2 šaukštais cukraus bei druska. Suberiami su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir išminkoma vientisa tešla. Obuoliai nuplaunami, nulupami, išimamos sėklos ir supjaustomi nedideliais kubeliais. Obuolių kubeliai sumaišomi 1 šaukštu sviesto, 2 šaukštais cukraus, razinomis, vaniliniu cukrumi bei cinamonu. Iš tešlos rankomis suformuojami blyneliai, dedama obuolių įdaro ir suformuojamos apvalios bandelės. Kepama apie 20-30 min. 200 laipsnių temperatūroje. Iškeptos bandelės apibarstomos cukraus pudra. Skanaus.
Varškė ištrinama ir sumaišoma su kiaušiniu, 85 g sviesto, 2 šaukštais cukraus bei druska. Suberiami su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir išminkoma vientisa tešla. Obuoliai nuplaunami, nulupami, išimamos sėklos ir supjaustomi nedideliais kubeliais. Obuolių kubeliai sumaišomi 1 šaukštu sviesto, 2 šaukštais cukraus, razinomis, vaniliniu cukrumi bei cinamonu. Iš tešlos rankomis suformuojami blyneliai, dedama obuolių įdaro ir suformuojamos apvalios bandelės. Kepama apie 20-30 min. 200 laipsnių temperatūroje. Iškeptos bandelės apibarstomos cukraus pudra. Skanaus.