Varškės masei: 1 kg varškės 4 kiaušinių 3/4 stiklinės cukraus 3 šaukštų krakmolo 50 ml Amareto šokolado drožlių
Sausainius labai gerai sutriname ir išmaišome su tirpintu sviestu. Masę sudedame į torto formą ir suspaudžiame. Varškę sutriname su blenderiu arba sumalame, sudedame cukrų, kiaušinius, amaretą, krakmolą ir labai gerai viską išplakame, galiausiai sudedame šokoladą, išmaišome ir pilame ant sausainių masės. Kepame 170 laipsnių temperatūroje 1 val. Iškeptą dedame šaltai, kad gerai atvėstų bent 2 val. Geriausiai palikti per naktį.
Varškės masei: 1 kg varškės 4 kiaušinių 3/4 stiklinės cukraus 3 šaukštų krakmolo 50 ml Amareto šokolado drožlių
Sausainius labai gerai sutriname ir išmaišome su tirpintu sviestu. Masę sudedame į torto formą ir suspaudžiame. Varškę sutriname su blenderiu arba sumalame, sudedame cukrų, kiaušinius, amaretą, krakmolą ir labai gerai viską išplakame, galiausiai sudedame šokoladą, išmaišome ir pilame ant sausainių masės. Kepame 170 laipsnių temperatūroje 1 val. Iškeptą dedame šaltai, kad gerai atvėstų bent 2 val. Geriausiai palikti per naktį.