• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai sausainių (Sonata, airiško kremo skonio, pakeliai)
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškės masei:
    1 kg varškės
    4 kiaušinių
    3/4 stiklinės cukraus
    3 šaukštų krakmolo
    50 ml Amareto
    šokolado drožlių

    Sausainius labai gerai sutriname ir išmaišome su tirpintu sviestu. Masę sudedame į torto formą ir suspaudžiame.
    Varškę sutriname su blenderiu arba sumalame, sudedame cukrų, kiaušinius, amaretą, krakmolą ir labai gerai viską išplakame, galiausiai sudedame šokoladą, išmaišome ir pilame ant sausainių masės. Kepame 170 laipsnių temperatūroje 1 val.
    Iškeptą dedame šaltai, kad gerai atvėstų bent 2 val. Geriausiai palikti per naktį.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai sausainių (Sonata, airiško kremo skonio, pakeliai)
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškės masei:
    1 kg varškės
    4 kiaušinių
    3/4 stiklinės cukraus
    3 šaukštų krakmolo
    50 ml Amareto
    šokolado drožlių

    Sausainius labai gerai sutriname ir išmaišome su tirpintu sviestu. Masę sudedame į torto formą ir suspaudžiame.
    Varškę sutriname su blenderiu arba sumalame, sudedame cukrų, kiaušinius, amaretą, krakmolą ir labai gerai viską išplakame, galiausiai sudedame šokoladą, išmaišome ir pilame ant sausainių masės. Kepame 170 laipsnių temperatūroje 1 val.
    Iškeptą dedame šaltai, kad gerai atvėstų bent 2 val. Geriausiai palikti per naktį.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų