Varškę ištrinkite su sviestu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Į ją įmaišykite kubeliais supjaustytas persikų puseles ir sumaišykite viską su smulkintais sausainiais. Dėkite į maistinę plėvelę, sufotmuokite pailgą vyniotinį, paslėkite ir dėkite į šaldytuvą parai ar bent nakčiai. Skanaus!
Autorius: Lijana D.
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
1 vienetas persikų (konservuoti, indelis)
400 gramų sausainių ("Gaideliai")
400 gramų varškės
200 gramų sviesto
1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę ištrinkite su sviestu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Į ją įmaišykite kubeliais supjaustytas persikų puseles ir sumaišykite viską su smulkintais sausainiais. Dėkite į maistinę plėvelę, sufotmuokite pailgą vyniotinį, paslėkite ir dėkite į šaldytuvą parai ar bent nakčiai. Skanaus!