INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 1 litras saulėgrąžų aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas brendžio (ar kitoks stiprus alkoholinis gėrimas)
- 600 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (kupinas arba soda (nugesinta actu))
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Varškę išsukite su kiaušiniais ir cukrumi (galima tai padaryti smulkintuvo pagalba).
2. Sodą nugesinti su trupučiu acto ir supilti į varškės masę.
3. Suberti miltus. Tešla turi būti minkoma, minkšta.
4. Kepti įkaitintame puode, aliejuje ar gruzdintuvėje.
Skanaus!
Autorius: Rita
REKLAMA