Iš anksto nupirkti jau iškeptą šokoladinį biskvitą. Kiaušinių trynius suplakti su vaniliniu cukrumi ir varške. Jei varškė per sausa, galima įdėti grietinės. Baltymus išplakti su cukrumi iki putų, supilti į varškės masę ir atsargiai sumaišyti. Šokoladinio biskvito paplotį sutrinti su šakute, kad gautusi trupiniai. Į varškės masę sudėti kambario temperatūros sviestą, miltus, gerai išmaišyti. Kepimo skardą padengti kepimo popieriumi, sudėti 0,5 biskvito trupinių. Po to sudėti varškės masę. Ant viršaus suberti likusius trupinius. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių ir kepti apie 40 min. Atšaldyti. Apibarstyti kakavos milteliais. Supjaustyti kvadratėliais ar pan.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
2 valgomieji šaukštai kakavos
4 vienetai kiaušinių
3/4 stiklinės kvietinių miltų
500 gramų varškės
50 gramų sviesto
5 gramai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš anksto nupirkti jau iškeptą šokoladinį biskvitą. Kiaušinių trynius suplakti su vaniliniu cukrumi ir varške. Jei varškė per sausa, galima įdėti grietinės. Baltymus išplakti su cukrumi iki putų, supilti į varškės masę ir atsargiai sumaišyti. Šokoladinio biskvito paplotį sutrinti su šakute, kad gautusi trupiniai. Į varškės masę sudėti kambario temperatūros sviestą, miltus, gerai išmaišyti. Kepimo skardą padengti kepimo popieriumi, sudėti 0,5 biskvito trupinių. Po to sudėti varškės masę. Ant viršaus suberti likusius trupinius. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių ir kepti apie 40 min. Atšaldyti. Apibarstyti kakavos milteliais. Supjaustyti kvadratėliais ar pan.