• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 60 gramų cukraus pudros (tešlai)
  • 125 gramai cukraus pudros (varškės įdarui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (varškės įdarui)
  • šiek tiek margarino (formai patepti)
  • 125 gramai migdolų (varškės įdarui)
  • 350 gramų vyšnių (varškės įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai, varškės įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai, tešlai)
  • šiek tiek kvietinių miltų (formai patepti)
  • 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 250 gramų varškės (liesa, varškės įdarui)
  • 125 gramai sviesto (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės (varškės įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, suvynioti į foliją ir valandai dėti į šaldytuvą. Migdolus sugrūsti, sumaišyti su cukraus pudra, krakmolu. Sudėti varškę ir mediniu šaukštu trinti, kol pasidarys vientisa masė. Kiaušinių baltymus plakti, kol suputos, ir atsargiai įmaišyti į masę. Vyšnias nuplauti ir išimti kauliukus (tinka ir šaldytos). Tešlą iškočioti ir iškloti kepimo skardą, išteptą margarinu ir pabarstyta miltais. Kraštelius gražiai apipjauti. Tešlą subadyti šakute. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min. varškės masę sudėti į apkepusį pagrindą. Aptepti grietine ir išdėlioti vyšnias. Šauti į orkaitę ir kepti 20 min. Patiekti gausiai pabarsčius cukraus pudra. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 60 gramų cukraus pudros (tešlai)
  • 125 gramai cukraus pudros (varškės įdarui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (varškės įdarui)
  • šiek tiek margarino (formai patepti)
  • 125 gramai migdolų (varškės įdarui)
  • 350 gramų vyšnių (varškės įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai, varškės įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai, tešlai)
  • šiek tiek kvietinių miltų (formai patepti)
  • 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 250 gramų varškės (liesa, varškės įdarui)
  • 125 gramai sviesto (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės (varškės įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, suvynioti į foliją ir valandai dėti į šaldytuvą. Migdolus sugrūsti, sumaišyti su cukraus pudra, krakmolu. Sudėti varškę ir mediniu šaukštu trinti, kol pasidarys vientisa masė. Kiaušinių baltymus plakti, kol suputos, ir atsargiai įmaišyti į masę. Vyšnias nuplauti ir išimti kauliukus (tinka ir šaldytos). Tešlą iškočioti ir iškloti kepimo skardą, išteptą margarinu ir pabarstyta miltais. Kraštelius gražiai apipjauti. Tešlą subadyti šakute. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min. varškės masę sudėti į apkepusį pagrindą. Aptepti grietine ir išdėlioti vyšnias. Šauti į orkaitę ir kepti 20 min. Patiekti gausiai pabarsčius cukraus pudra. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų