• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 200 gramų margarino
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sūrio masei:
    600 g varškės
    3 kiaušiniai
    2 kiaušinių baltymai
    180 g margarino
    1 stiklinė cukraus
    200 ml grietinėlės
    1 stiklinė kiaušininio likerio
    1 šaukštelis vanilinio cukraus

    Įdarui:
    1 kg obuolių
    0,5 stiklinės cukraus (arba pagal skonį)


    Miltus, cukrų, kepimo miltelius sumaišykite tarpusavyje ir tada kapokite su margarinu. Taip pat supilti grietinę. Gerai išminkykite tešlą ir dėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

    Atšaldytą tešlą iškočioti ir dėti į paruoštą kepimo formą.

    Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais. Apibarstykite cukrumi ir dėkite virti. Virkite, kol obuoliai suminkštės ir skystis išgaruos. Tada masę uždėkite ant tešlos pagrindo.

    Pasiruoškite sūrio masę. Margariną išsukite su cukrumi iki šviesios, purios masės. Muškite po vieną kiaušinį ir dėkite po šaukštą varškės. Į išmaišytą tešlą supilkite likerį ir vėl gerai išmaišykite. Nepamirškite supilti grietinėlės bei išplaktų baltymų. Šią masė užpilkite ant obuolių sluoksnio.

    Kepkite 180 C laipsnių orkaitėje apie 60 minučių. Jei matote, kad viršus pradeda svilti uždenkite kepimo popieriumi.

Autorius: Rūta

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 200 gramų margarino
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sūrio masei:
    600 g varškės
    3 kiaušiniai
    2 kiaušinių baltymai
    180 g margarino
    1 stiklinė cukraus
    200 ml grietinėlės
    1 stiklinė kiaušininio likerio
    1 šaukštelis vanilinio cukraus

    Įdarui:
    1 kg obuolių
    0,5 stiklinės cukraus (arba pagal skonį)


    Miltus, cukrų, kepimo miltelius sumaišykite tarpusavyje ir tada kapokite su margarinu. Taip pat supilti grietinę. Gerai išminkykite tešlą ir dėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

    Atšaldytą tešlą iškočioti ir dėti į paruoštą kepimo formą.

    Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais. Apibarstykite cukrumi ir dėkite virti. Virkite, kol obuoliai suminkštės ir skystis išgaruos. Tada masę uždėkite ant tešlos pagrindo.

    Pasiruoškite sūrio masę. Margariną išsukite su cukrumi iki šviesios, purios masės. Muškite po vieną kiaušinį ir dėkite po šaukštą varškės. Į išmaišytą tešlą supilkite likerį ir vėl gerai išmaišykite. Nepamirškite supilti grietinėlės bei išplaktų baltymų. Šią masė užpilkite ant obuolių sluoksnio.

    Kepkite 180 C laipsnių orkaitėje apie 60 minučių. Jei matote, kad viršus pradeda svilti uždenkite kepimo popieriumi.

Autorius: Rūta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų