Trapi tešla su gausiu varškės kremu. Pyragas labai skanus!
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai kiaušinių
- 200 gramų sviesto 82%
- 6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 5 valgomieji šaukštai miltai
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- Įdarui:
- 500 gramų varškės
- 1 pakelis vanilinio pudingo
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą ištrinti su 3 šaukštais cukraus pudros ir vaniliniu cukrumi, dedant po vieną trynį. Į sviesto masę sijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir minkyti tešlą, jeigu reikia miltų imti tiek,kad tešla tiktų minkymui.
- Varškę ištrinti su pudingo milteliais. Kiaušinių baltymus išplakti iki putų su 3 šaukštais cukraus pudros. Baltymų masę maišyti su varškės mase.
- Tešla iškloti kepimo formos dugną ir kraštus. Varškės masę krėsti ant tešlos į formą.
- Kepti apie 50 minučių iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
REKLAMA