Iš nurodytų produktų pagaminti vientisą tešlą ir palaikyti šaltoje vietoje 12 val., tada iškočioti, kelis kartus sulankstyti ir vėl palaikyti 1 val. Visa tai kartoti 2 kartus, padalyti tešlą gabalais, plonai juos iškočioti, supjaustyti kvadratais, ant kiekvieno uždėti truputį marmelado ir sulankstyti juos voko forma. Sudėti pyragaičius ant skardos ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai pagels. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo kvietinių miltų
0.5 kilogramo varškės
250 gramų sviesto
šiek tiek uogienės
7 gramai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš nurodytų produktų pagaminti vientisą tešlą ir palaikyti šaltoje vietoje 12 val., tada iškočioti, kelis kartus sulankstyti ir vėl palaikyti 1 val. Visa tai kartoti 2 kartus, padalyti tešlą gabalais, plonai juos iškočioti, supjaustyti kvadratais, ant kiekvieno uždėti truputį marmelado ir sulankstyti juos voko forma. Sudėti pyragaičius ant skardos ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai pagels. Skanaus!