Varškę išsukti su sviestu ir cukrumi. Suberti citrinos žievelę, išmaišyti. Į varškės masę įmušti kiaušinius, supilti pieną ir suberti vanilinį cukrų. Išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska ir supilti į varškės masę, išsukti. Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į tešlą. Sukrėsti tešlą į kepimo formą, išteptą riebalais, ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val.
Autorius: niam niam
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas citrinų (tarkuota žievė)
300 gramų cukraus
2 vienetai obuolių
3 vienetai kiaušinių
400 gramų kvietinių miltų
150 mililitrų pieno
200 gramų varškės
šiek tiek druskos
100 gramų sviesto
10 gramų kepimo miltelių
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę išsukti su sviestu ir cukrumi. Suberti citrinos žievelę, išmaišyti. Į varškės masę įmušti kiaušinius, supilti pieną ir suberti vanilinį cukrų. Išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska ir supilti į varškės masę, išsukti. Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į tešlą. Sukrėsti tešlą į kepimo formą, išteptą riebalais, ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val.