Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti. Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynų ir sūrio. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
3 česnakų
1 vienetas svogūnų
200 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
100 gramų pieno
250 gramų varškės (liesa)
šiek tiek prieskonių (mėsai)
šiek tiek svogūnų laiškų (arba krapai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti. Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynų ir sūrio. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.